Pagina's

zaterdag 27 augustus 2011

Herfst???

Tijdens een fikse onweersbui vond ik deze vruchten van de wilde hazelnoot. Zo samen met dit kleine pompoentje een leuke herfst ;)decoratie...

En Lop past daar ook wel bij! Mevrouw ligt lui op de trap en als je dan met je armen vol wasgoed naar boven wilt...zul je tóch even over haar heen moeten stappen....want even opzij gaan??Over herfst gesproken....Práchtig!!

4 opmerkingen:

 1. Ja het begint al echt van kleur te verschieten buiten. Hierachter ook volop tamme kastanjes in de boom. Aan de overkant veel hazelnotenbomen.
  Zo'n mooie rooie kom ik hier in de buurt echter niet tegen. Geef haar eens ongelijk, het is tóch veel beter dat jij je beentjes wat hoger optrekt.
  Heerlijk muziekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oja, ik zie al aardig wat kastanjes hier op de grond liggen. Ik wil er eigenlijk nog niet aan denken, maar heel voorzichtig komt de herfst ook weer kijken. Ik zag ook al paddestoelen in het bos. Heb trouwens helemaal niets tegen de herfst, ik vind het eigenlijk een heel mooi seizoen. Alleen mag het nu nog even nazomeren.
  Malle katten hè, natuurlijk liggen ze altijd in de weg.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pééééétra, je bent er weer, wat fijn!
  Ik miste je blog al een tijdje maar nu kan ik weer zien hoe leuk en gezellig je het maakt.
  Wat een prachtige gloedvolle achtergrond voor die mooie herfstplaatjes. en groetjes van Corrie
  Ik hoop dat mijn blogje ook weer heelhuids tevoorschijn zal komen, ik vrees soms met grote vreze!
  Heel veel liefs van Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke tijd he, die nazomer! Schattig herfsttafereeltje heb je gemaakt... Ik zag een paar straten verderop een hele berg hazelnoten met en zonder hun jasjes liggen, maar had helaas geen tijd om ze 'te oogsten'... Fijn dat je er weer bent, we gaan nu geloof ik allemaal naar Blogger (of zat jij daar al?) Groetjes Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!