Pagina's

donderdag 29 september 2011

St. Michaël...


Voor mij een speciale dag omdat ik op deze dag veertien jaar geleden voor de derde keer moeder werd. Zeventien jaar geleden werd ik één dag eerder voor de tweede keer moeder. En zo is de Michaëlstijd voor ons elk jaar weer een drukke en gezellige tijd. En wat een mooi weer dit jaar! 's Morgens hangt er een lage mist in het bos en dan die gouden zonnestralen die erop schijnen...een kadootje om de dag mee te beginnen!
Het Michaëlsfeest zelf vier ik een dag later omdat ik nou eenmaal een mens ben van één ding tegelijk doen. Dus vrijdag bak ik een drakenbrood en dek ik de tafel mooi met de oogst van dit seizoen. Verder eten we dan de restje van de verjaardagsmaaltijden...dat heeft wel wat.Alvast een heel mooi weekend allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Prachtige kleuren op je jaartafel Petra.
  Natuurlijk ook van harte met de beide kinders.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat bijzonder dat je twee Michaelskinderen hebt gekregen, heel erg gefeliciteerd met hun verjaardagen! Zou ik ook doen hoor, het drakenbrood een dagje uitstellen! De Michaelstijd loopt tenslotte nog wel wat langer door dan alleen vandaag. Fijne dagen en lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig verteld Petra,

  En uiteraard gefeliciteerd met je 2 kids die rond deze tijd jarig zijn!

  x sterhartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige plekjes heb je gemaakt!
  Hier in huis zijn ook van die stillevens. Maar die van jou inspireren me. Dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!